Taller de fotografia creativa amb Mòbil

 

 

Un curs de Parc Estudi Creatiu adreçat a totes aquelles persones que vulguin ressaltar el seu perfil d’Instagram, de Facebook o de qualsevol altra xarxa social amb una personalitat pròpia i un acabat professional. Aprendrem a utilitzar el nostre mòbil per a fer fotos amb acabats professionals. Aplicarem les tècniques fotogràfiques bàsiques de composició, el lifestyle, la llum i l’edició i aprendrem a utilitzar els recursos del nostre entorn per crear fotografies creatives. No es requereixen coneixements previs, només has de portar el teu mòbil.

Parc Estudi Creatiu som l’estudi de fotografia creativa de Sabadell on busquem composicions, idees i dissenys únics per a dotar de personalitat cada una de les fotografies dels nostres clients i marques. Troba les nostres composicions a  @parc_estudicreatiu i visita els projectes a www.parc.cat

taller fotografia amb mobil smartphone sabadell

Taller de fotografia creativa amb Smartphone, continguts:

 

1. Nocions de Fotografia

    En aquest apartat començarem veient exemples creatius de perfils d’Instagrams i estils de fotografia. Repassarem les nocions bàsiques de tècnica, composició, enquadrament, punt de vista i aplicacions mòbils de fotografia.

 

2. Estudi de fotografia casolà DIY

    Com fer un estudi fotogràfic casolà? Aprendrem a utilitzar la llum natural, veurem com utilitzar els espais i els materials que tenim al voltant i aprendrem a produir una fotografia única.

 

3. Pràctica de lifestyle i de foto de producte

    Utilitzarem els recursos al nostre abast per crear entre nosaltres dues propostes d’estils diferents. Ens ajudarem d’ombres, reflectors i trucs per aconseguir efectes únics.

 

4. Edició

    Aprendrem les tècniques d’aplicacions mòbils i d’Instagram de retoc i edició per treure el màxim partit a les fotografies que hem fet, per a un acabat professional.

 

 

Data: escriu-nos per saber la propera data

Inscripcions: hola@parc.cat

 

curs fotografia sabadell fotografia smartphone

curs fotografia instagram sabadell taller parc estudi creatiu foto