Email

hola@parc.cat

Phone

+34 935 465 810

Barcelona

Sabadell
8-12 Narcís Giralt, 60
WC2H 9PU

Curs de fotografia amb mòbil: especial instagram

 

Curs de fotografia creativa amb mòbil

Un curs de Parc Estudi Creatiu adreçat a totes aquelles persones que vulguin ressaltar el seu perfil d’Instagram amb una personalitat pròpia i un acabat professional. Aplicarem les tècniques fotogràfiques bàsiques de composició, el lifestyle, la llum i l’edició i aprendrem a utilitzar els recursos del nostre entorn per crear fotografies creatives. No es requereixen coneixements previs, només has de portar el teu mòbil.

Parc Estudi Creatiu som l’estudi de fotografia creativa de Sabadell on busquem composicions, idees i dissenys únics per a dotar de personalitat cada una de les fotografies dels nostres clients i marques. Troba les nostres composicions a  @parc_estudicreatiu i visita els projectes a www.parc.cat

 

 

taller fotografia mobil smartphone sabadell instagram

 

Curs de Fotografia Creativa per Instagram, continguts:

 

1. Nocions de Fotografia

    En aquest apartat començarem veient exemples creatius de perfils d’Instagrams i estils de fotografia. Repassarem les nocions bàsiques de tècnica, composició, enquadrament, punt de vista i aplicacions mòbils de fotografia.

 

2. Estudi de fotografia casolà DIY

    Com fer un estudi fotogràfic casolà? Aprendrem a utilitzar la llum natural, veurem com utilitzar els espais i els materials que tenim al voltant i aprendrem a produir una fotografia única.

 

3. Pràctica de lifestyle i de foto de producte

    Utilitzarem els recursos al nostre abast per crear entre nosaltres dues propostes d’estils diferents. Ens ajudarem d’ombres, reflectors i trucs per aconseguir efectes únics.

 

4. Edició

    Aprendrem les tècniques d’aplicacions mòbils i d’Instagram de retoc i edició per treure el màxim partit a les fotografies que hem fet, per a un acabat professional.

 

 

Data: 10 novembre 2018

Hora: 10:00 a 14:00

Preu: 1 persona 45€ , 2 persones 80€, 3 persones 120€

 

Lloc: Parc Estudi de Fotografia Creativa: Narcís Giralt, 60, Sabadell

Inscripcions: hola@parc.cat

 

curs taller fotografia instagram estudi creatiu parc sabadell